Via dit platform hoor je dag en nacht muziek uit de platenkast van Gertjan van Stralen: de grootste hits afgewisseld met de beste albumtracks en de mooiste pareltjes.

Het runnen van een online muziekzender is een dure aangelegenheid. Naast de kosten voor de verplichte licenties, moet je ook denken aan webhosting, software om de muziek te organiseren en af te spelen. Ook moet het signaal digitaal verspreid worden om mijn platenkast uit jouw speakers te laten klinken.

Luister je met plezier en wil je naar De Platenkast van Gertjan blijven luisteren? Overweeg dan eens om een donatie te doen!


Om uit te mogen zenden, hebben we een vergunning nodig van de SENA en de Buma/Stemra. Want muziek is altijd door iemand geschreven en wordt door iemand gespeeld. Buma/Stemra is er voor de schrijvers en uitgevers van liedjes: de auteursrechten. Stichting Sena is er voor de uitvoerende artiesten en platenlabels.

Daarom heeft De Platenkast van Gertjan beide licenties aangevraagd (én gekregen). Het registratienummer waarmee we bekend zijn bij Buma/Stemra en de Sena is: SW22n.0002751.

RACOON met 'TOOK A HIT'

Nu op DPVG:

TOOK A HIT

RACOON


Zodadelijk:

TORN

NATALIE IMBRUGLIA